Minimog Preloader
Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

DESPRE MINE

Salutare tuturor!

Îti voi povesti in rândurile ce urmează mici părți si detalii despre mine. Vei afla  mici părți legate de ceea ce sunt, ceea ce cred si ceea ce simt.

Ma numesc Andrei. Am 21 de ani, sunt student la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Am decis sa prezint cateva din bunatatile culinare pe care le incerc de-a lungul zilelor. Fiecare dintre noi are mai multe pasiuni. Gătitul este una dintre pasiunele pe care am reușit să le descopăr in ultimii ani de liceu.  Sunt curios sa aflu tainele ascunse în fiecare preparat.

Pe acest blog veti găsi cate ceva care vă poate surprinde în mod surprinzător, de la retete simple, pe care le puteti face dimineata, inainte de a pleca la serviciu, la retete mai „impresionante„, pe care le puteti incerca in weekend-uri sau in zilele in care doriti sa va rasfatati. Încerc să am o diversitate cât mai mare. Astfel, când duceți lipsa de idei, puteți intra să vă inspirați.

În caz că ai orice fel de întrebare despre mine, poți intra aici si să-mi lași un mesaj. Sigur vom putea găsi un răspuns. Poate chiar vom pregăti o nouă rețetă împreună. Sau vom împărtăși din bunătățile zilnice. Astfel, fiecare va învăța ceva nou.

0